Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Til 2 personer, og nem at fordoble.
Grøntsager
- 1-2 stk Rødløg
- 1 stk Solohvidløg el. 2-3 fed brug evt. hvidløgspresser
- 1 stk Squash
- 1 stk Aubergine
Grøntsager til topping
- ½ stk peberfrugt som topping
- 4 stk cherry tomater som topping
- ½ stk broccoli som topping
Konserves og tørvarer
- 1 Dåse Kikærter
- 1 Dåse Hakkede tomater
- 1 Dåse Kokosmælk
- 2 Portioner Ris, bulgur, quinoa, couscous osv.
Krydderier
Som udgangspunkt med krydderier, skal du smage dig frem til hvad der smager dig, så mine mål er en guide til hvilken retning du kan gå. Dine mål kan være +/- brug heller lidt ad gangen og tilsæt så efterhånden.
- ½ tsk. Salt
- 1 spsk. Spidskommen
- ½ spsk. Karry
- ¼ tsk. Chili efter smag
- ½ spsk. Gurkemeje
- 1 spsk. Stødt koriander
- 1 stk. Bouillon terning
- 1 drys Peber efter smag
- 2-5 spsk. Olie til stegning og pensling af brød
Nøgleord aubergine, broccoli, Kikærter, kokosmælk, løg, ris, squash, tomat