Go Back

Grøn lasagne med naturlig hakket

Nina Thomsen
Naturlig hakket lasagne med squash, aubergine, tomater
Tilb. tid 20 minutter
45 minutter
Samlet tid 1 time 3 minutter
Ret Hovedret
Køkken Vegansk
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 1 pakke Naturlig hakket fars vegansk
  • 1 stk stor løg, alm eller rødløg
  • 1-3 fed hvidløg (gerne mere ) presset eller fint hakket
  • 1-2 dåse/brik Hakkede tomater
  • 1 brik Mornay sauce / ostesauce Kan laves selv med vegansk ost
  • 1 stk Squash
  • 1 stk Aubergine
  • 3 stk Store tomater
  • 1 pakke fuldkornslasagneplader
  • 1 krydderier efter smag, salt peber, spidskommen, allround krydderi, røget paprika, basilikum, ½-1 spsk af hver, dog ikke salt og peber. Husk at smag til.
  • 1 olivenolie
  • 1 pose revet ost kan være vegansk

Sådan gør du
 

  • Skær løg, hvidløg og svits dem let gyldne i en gryde
  • Tilsæt naturlig hakket og lad det få lidt farve, tilsæt de afmålte krydderier
  • Tilsæt de hakkede tomater fra dåse, og evt en smule vand hvis det virker for tørt
  • Lad det simre ca. 10 minutter
  • Skær aubergine og squash og de store tomater i tynde skiver
  • Smør fadet med lidt olie og start så med at komme "kødfyldet" i, så det er lidt spredt i bunden, skift så med lasagneplade og sauce, de fine skiver af grønt og byg så lasagnen op. Slut af med revet ost på toppen.
Nøgleord grøn mad, Lasagne