Grøn lasagne med naturlig hakket
Nina Thomsen
Naturlig hakket lasagne med squash, aubergine, tomater
Tilb. tid 20 minutter min
45 minutter min
Samlet tid 1 time t 3 minutter min
Ret Hovedret
Køkken Vegansk
- 1 pakke Naturlig hakket fars vegansk
- 1 stk stor løg, alm eller rødløg
- 1-3 fed hvidløg (gerne mere ) presset eller fint hakket
- 1-2 dåse/brik Hakkede tomater
- 1 brik Mornay sauce / ostesauce Kan laves selv med vegansk ost
- 1 stk Squash
- 1 stk Aubergine
- 3 stk Store tomater
- 1 pakke fuldkornslasagneplader
- 1 krydderier efter smag, salt peber, spidskommen, allround krydderi, røget paprika, basilikum, ½-1 spsk af hver, dog ikke salt og peber. Husk at smag til.
- 1 olivenolie
- 1 pose revet ost kan være vegansk
Skær løg, hvidløg og svits dem let gyldne i en gryde
Tilsæt naturlig hakket og lad det få lidt farve, tilsæt de afmålte krydderier
Tilsæt de hakkede tomater fra dåse, og evt en smule vand hvis det virker for tørt
Lad det simre ca. 10 minutter
Skær aubergine og squash og de store tomater i tynde skiver
Smør fadet med lidt olie og start så med at komme "kødfyldet" i, så det er lidt spredt i bunden, skift så med lasagneplade og sauce, de fine skiver af grønt og byg så lasagnen op. Slut af med revet ost på toppen.
Nøgleord grøn mad, Lasagne