Bruschetta med gedeost og jordbær
Nina Thomsen
En lækker sommer tapas lige til at hapse
Tilb. tid 20 minutter min
Ret Drinks, Forret, Snacks, vegetarisk
Køkken Inspireret
- 1 stk Gedeost rulle
- 1 stk lyst eller groft baguette
- 1 stk Balsamico creme/glace
- 1 smule frisk kværnet peber
- 1 smule frisk grønt, basilikum, mynte eller violer
Skær ca. 1-1,5 cm skiver af brødet, kom dem på en bageplade med papir og pensel med en blanding af lidt olie og evt. balsamico creme og et drys peber ca. 10 min ved. 150 grader. Hold øje med om de bliver "for sprøde" De må gerne være tørre med ikke helt hårde.
Skær så skiver af gedeost rullen ca. ½ cm, læg til side Skær jordbær i tynde skiver, og læg til side Når brødet er afkølet placer da ost og grill kort i ovnen eller på grillTag af og køl lidt og kom så jordbær på samt en strejf af balsamico glace og evt. en spiselig blomst eller anden frisk grønt Server til forret, Tapas, snacks med et køligt glas bobler, cider eller frisk øl
Lækre små grillede hapser
Disse lækre brød er jeg blevet helt vild med.
De går super godt her i sommersæsonen hvor jordbærene er på sit højeste.
De er nemme og forholdsvis hurtige at lave, specielt hvis du alligevel har gang i en grill.
Tips: Kan laves i forvejen, de behøver ikke være varme eller lune.
Enjoy
Nina
Mad for sjov
Nøgleord Brød, gedeost, jordbær