Bagt Rodfrugt salat med feta
Nina Thomsen
Pastinak, Persillerod, Rødbede, Gulerod, feta
Forb. tid 1 time t
Tilb. tid 2 timer t
Ret Aften, Hovedret, Salat, Tilbehør
Køkken dansk
- 2 stk Pastinak ca. str. 15 cm
- 2 stk Persillerod ca. str. 15 cm
- 2 stk Rødbeder ca. str. 15 cm
- 2 stk Løg mellemstr.
- 1 pose Vårsalat +/- alt efter portion
- 1 bæger Granatæble kerner el ca. 1 stk granat æble
- 200 gram Feta
- 1 Olivenolie til stegning
- 1 tørret rosmarin efter smag
Dressing
- 1-2 dl Olivenolie
- 1 håndfuld frisk og finthakket rosmarin
- 2-3 fed presset hvidløg
- 2 spsk Acacia honning eller anden flydende honning
- 1 Salt og peber efter smag
- ½ dl sesamkerner (ristet på panden og afkølet)
Rodfrugt salat med feta og vårsalat
Denne lækre salat kan selvfølgelig kombineres på mange måder.
Vælg dog de rodfrugter som er rimelig faste i konsistens når de er bagte.
Salaten kan bruges til flere forskellige retter
Enjoy
Nina
Nøgleord gulerod, Pastinak, persillerod, rødbede