KISS – og nemt skal det være. Flåede hakkede tomater, frisk persille, squash og løg. Frisk spinatpasta og parmesan.
Spinatpasta med lakse i tomatsauce
Med eller uden fisk, helt vegansk eller vegetarisk.
Udstyr
- 1 gryde til at koge pasta og en evt. en si til at hælde vandet fra 🙂
- 1 wok eller stor pande
- 1 skærebræt og en god kniv
Ingredienser
- 1 pakke Frisk spinat pasta Vand til at koge det i efter anvisninger
- 1 stk Rødløg
- 2 fed Hvidløg
- 1 ds Flåede hakkede tomater
- ½-1 tsk Cayenne peber
- 1 spsk Tørrede oregano
- 1 håndfuld Frisk persille
- 1 stk salt efter smag
- 175-225 gram Røget Laks Kan undlades for en grøn version
- 1 dl Groft revet parmesan fint kan også gå
Sådan gør du
- Sæt vandet over, klar til at koge pasta. Husk der er kort kogetid hvis du bruger de helt friske. (Du kan også sagtens bruge de tørrede)
- Start med at skære løg og hvidløg, svits på panden i lidt olie. Lad dem simre og blive gyldne.
- Tilsæt krydderier og de hakkede tomater
- Imens skære du squash i tern, vent med at tilsætte dem lidt endnu, da de hurtig bliver for bløde i konsistensen.
- Mens saucen simre let, tilsætter du laksen som du deler i mindre stykker.Herefter kommer du squashen i og lad det simre med til pastaen er kogt.Husk at smag til og tilsæt salt, peber, oregano
- Riv osten og stil klar
- Hæld vandet fra pastaen og du er klar til at anrette.
- Først pasta, så saucen, det hakkede persille og sidst revet parmesan.