Luksus udgaven med kalkun bacon. Stadig med alt det sunde frisk spinat og antiinflammatoriske krydderier.
Søndags omeletten
Søndag morgen hygge med lækker omelet
Udstyr
- 1 stor pande
- 1 Skål til at samle ingredienserne
- 1 gaffel til at piske æg
- 1 paletkniv
- 2 store tallerkner til servering
Ingredienser
- 4 stk. Morgen æg
- 1 pakke Kalkun Bacon
- ½ dl Piske fløde
- ½ dl Revet cheddar ost
- 1 drys salt og peber
- 1 drys cayenne peber (kan undlades, men det er godt for blodomløbet)
- 1 drys spidskommen (kan undlades, men er anti-inflamatorisk)
- 2 håndfuld frisk spinat
- 2 skiver Groft rugbrød
- 2 spsk. Olivenolie til stegning
Sådan gør du
- Varm panden op og start med at stege bacon ( kan også laves i en ovn eller Airfryer)
- Sæt din favorit kaffe/te over 🙂
- Slå æg ud, bland med fløde, revet ost og krydderier
- Når bacon har fået tilpas sprødhed, tager du dem af panden
- Hæld lidt olie på panden og tilsæt æggemassen
- Tilsæt spinaten, bare let hen over æggemassen. Læg et låg over og skru ned på lavt blus.Ommeletten vil hæve sig og blive lækker og fyldig.Lad den stå 3-5 minutter og tjek så om den har fået lidt farve på bagsiden.Den behøver ikke vendes. Anret med Bacon og server til dit lækre moregen bord.