Rugbrøds chips

Rugbrødsrester, eller fine tynd skåret skiver af rugbrød, så kan du lave disse sprøde skiver til tapas, snacks og ostebordet.

Rugbrødschips til enhver lejlighed

Nina Thomsen
Rugbrødchips til tapas, ostebordet, snacks, med på farten og knas til hjernen.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Tilbehør
Køkken dansk

Udstyr

  • 1 bageplade med papir

Ingredienser
  

  • 1 stk groft rugbrød i ca. 4 mm kan bestilles skiveskåret hos bageren
  • ½ dl god oliven olie
  • 1 salt efter smag
  • 1 Krydderi efter smag, timian, basilikum, oregano

Sådan gør du
 

  • Placer brød på bagepladen
  • Bland olie med de ønskede krydderier og pensel over
  • Bag/rist i ovn ved. 150 grader i ca. 20-30 min.
    Hold lidt øje med dem hen mod de 30 min.
    De skal gerne ende med at være sprøde
    Afkøl og opbevar i en lufttæt beholder.
  • Brug som chips, snacks, til tapas osv.

Noter

Rugbrøds chips, mums det knaser og smager fantastisk.

Endnu et must have på tapasbordet, eller til en enkelt øl eller koldt glas vin.
En hurtig “before snack” eller hvis maden ikke er helt klar når gæsterne kommer.
En lille tapas tallerken, chips, ost og pølse, mere behøver det ikke være.
Det skulle da lige være lidt af det grønne/sure som cornichoner ( små drueagurker kan også bruges) 
 
God fornøjelse
Kærligst Nina
 
Nøgleord Chips, rugbrød, Snacks, Tapas