Rugbrødsrester, eller fine tynd skåret skiver af rugbrød, så kan du lave disse sprøde skiver til tapas, snacks og ostebordet.
Rugbrødschips til enhver lejlighed
Rugbrødchips til tapas, ostebordet, snacks, med på farten og knas til hjernen.
Udstyr
- 1 bageplade med papir
Ingredienser
- 1 stk groft rugbrød i ca. 4 mm kan bestilles skiveskåret hos bageren
- ½ dl god oliven olie
- 1 salt efter smag
- 1 Krydderi efter smag, timian, basilikum, oregano
Sådan gør du
- Placer brød på bagepladen
- Bland olie med de ønskede krydderier og pensel over
- Bag/rist i ovn ved. 150 grader i ca. 20-30 min.Hold lidt øje med dem hen mod de 30 min.De skal gerne ende med at være sprødeAfkøl og opbevar i en lufttæt beholder.
- Brug som chips, snacks, til tapas osv.