Jeg elsker disse langtids stegte svampe, det er tiden værd at vente på. Steg rigeligt da de går som varmt brød.
Langtids stegte svampe
Lækre svampe til tapas, tilbehør til hovedretten
Udstyr
- 1 Pande
- 1 Grøntsagskniv
- 1 Skærebræt
- 1 paletkniv
Ingredienser
- 300 gram Champignon
- ½ stk Citron
- 2 spsk. Olie
- ½ tsk revet muskat
- 1 Drys friskkværnet peber
- 1 Drys Salt
Sådan gør du
- Rens champignon og skær i kvarte.
- Varm panden godt op og lad svampene stege langsomt ned, vær tålmodig 🙂
- Drys krydderier på og lad det stege med inden de er helt færdige
- Tilsæt olie og citron og lad det simre lidt
- Lad det afkøle eller server lun til Tapas eller tilbehør til din hovedret.
Noter
En af de små lækre retter som går så fint sammen med pølse, oste, små deller.
Vil være et løft til Tapasbordet og selvfølgelig en lækker haps til smørrebrød og topping på suppe og gryderetter.
Tip: Lav rigeligt da de hurtig får ben at gå på 🙂
Kærlig hilsen Nina