Ud over en lidt kedelig farve, så er humus en himmerigs mundfuld. Jeg elsker humus med forskellige smage.
Hummus med karry
Udstyr
- 1 lille multihakker/blender
- 1 Grøntsagskniv
- 1 beholder/skål
- 1 lille skraber
Ingredienser
- 1 dåse Kikærter
- 1-3 fed Hvidløg
- 1-2 spsk Karry, alt efter smag
- 1 spsk Hvidvindeddike
- 3-4 spsk Olivenolie
- 1 drys Salt og peber efter smag
- 1 ca. spsk Vand hvis den er for tyk
Sådan gør du
- Dræn kikærterne og skyl dem i kold vand
- Afmål øvrige ingredienser
- Hæld kikærter, hvidløg, olie, eddike og krydderier i minihakkeren og bland det sammen til en lind masse.Smag til og lad den evt. stå og trække. Herved får du mere af karrysmagen frem.Kan sagtens holde et par dage i køleskabet.