Grønkålsalat med agurk og yoghurt dressing

Grønkålssalat med agurk og yoghurt dressing

Nina Thomsen
grønkål agurk friske krydderurter yoghurtdressing
Forb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter
Ret Salat
Køkken dansk
Antal 4 Personer

Udstyr

  • 1 skål

Ingredienser
  

  • ca 300-350 gram frisk grønkål
  • ½ stk Agurk

Dressing

  • 2 dl yoghurt /græsk 10 %
  • 1 stk Saften af citron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk Skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 håndfulde Friske krydderurter, balilikum, estragon, purløg Tørre kan også bruges og eks. 1 type frisk
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • 1 tsk salt
  • 1 Peber efter smag
  • ½ stk Granatæble kerner

Sådan gør du
 

  • Rens grønkål rigtig godt for jord/sand og larver
  • snit det meget fint
  • snit den halve agurk i små tern
  • Bland dressing i en blender eller minihakker, alle ingredienser og smag til.
    Bland så dressing med kål og agurk og sæt på køl gerne et par timer. Eller til dagen efter.
Nøgleord agurk, granatæble, grønkål, yoghurt