Grønkålssalat med agurk og yoghurt dressing
grønkål agurk friske krydderurter yoghurtdressing
Udstyr
- 1 skål
Ingredienser
- ca 300-350 gram frisk grønkål
- ½ stk Agurk
Dressing
- 2 dl yoghurt /græsk 10 %
- 1 stk Saften af citron
- 2 spsk olivenolie
- 1 stk Skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 3 håndfulde Friske krydderurter, balilikum, estragon, purløg Tørre kan også bruges og eks. 1 type frisk
- 1 håndfuld cashewnødder
- 1 tsk salt
- 1 Peber efter smag
- ½ stk Granatæble kerner
Sådan gør du
- Rens grønkål rigtig godt for jord/sand og larver
- snit det meget fint
- snit den halve agurk i små tern
- Bland dressing i en blender eller minihakker, alle ingredienser og smag til.Bland så dressing med kål og agurk og sæt på køl gerne et par timer. Eller til dagen efter.