
Grøn lasagne med naturlig hakket
Naturlig hakket lasagne med squash, aubergine, tomater
Ingredienser
- 1 pakke Naturlig hakket fars vegansk
- 1 stk stor løg, alm eller rødløg
- 1-3 fed hvidløg (gerne mere ) presset eller fint hakket
- 1-2 dåse/brik Hakkede tomater
- 1 brik Mornay sauce / ostesauce Kan laves selv med vegansk ost
- 1 stk Squash
- 1 stk Aubergine
- 3 stk Store tomater
- 1 pakke fuldkornslasagneplader
- 1 krydderier efter smag, salt peber, spidskommen, allround krydderi, røget paprika, basilikum, ½-1 spsk af hver, dog ikke salt og peber. Husk at smag til.
- 1 olivenolie
- 1 pose revet ost kan være vegansk
Sådan gør du
- Skær løg, hvidløg og svits dem let gyldne i en gryde
- Tilsæt naturlig hakket og lad det få lidt farve, tilsæt de afmålte krydderier
- Tilsæt de hakkede tomater fra dåse, og evt en smule vand hvis det virker for tørt
- Lad det simre ca. 10 minutter
- Skær aubergine og squash og de store tomater i tynde skiver
- Smør fadet med lidt olie og start så med at komme "kødfyldet" i, så det er lidt spredt i bunden, skift så med lasagneplade og sauce, de fine skiver af grønt og byg så lasagnen op. Slut af med revet ost på toppen.