Jeg elsker dip og kolde saucer. Det giver god mulighed for at sætte smagen som passer til menuen.
De grønne kan være pesto, ærtedip eller avocado.
De hvide kan være dild, basilikum, oregano, rød peberfrugt
De let kedelige farver er humus af kikærte, men den kan piftes op med lidt gurkemeje og karry.
Smager skønt til tapas og som dressing til salater, kartofler, pasta osv.
Tapas dip
Humus Ærtecreme Dilddip
Udstyr
- 1 Grøntsagskniv
- 1 beholder
- 1 ske
Ingredienser
- 1.5 dl Cremefraiche 9 el. 18 %
- 1 spsk Mayonaise
- 1 håndfuld Frisk dild
- 1 drys Salt og peber
Sådan gør du
- Afmål ingredienser og hak dilden fint
- Bland i en beholder og husk at smage til.
- Ønsker du den lidt mere syrligt, tilsæt da en smule citron
Noter
Dip Dip Dip
Elsket på et hvert bord
Denne dilddressing blev brugt til røget laks på Tapasbordet.
Jeg synes det er mega lækkert altid at tilføje et par dip til frokost eller aftenbordet.
Til gæsterne når de kommer før tid og du skal have dem beskæftet indtil maden er færdig, stik dem et sæt dip og snack og lidt vino, så går tingene bare lidt bedre.
God fornøjelse
Nina