Græskar på en anden måde. Her er den revet efter den er bagt i ovnen. Tilsæt en smule smør og det smelter på tungen.
Butternut Squash
Årstidens grønt – Butternut Squash – smagen af efterårets sødme
Udstyr
- 1 ovnfast fad/bageplade
- 1 kokkekniv
Ingredienser
- 1 stk Butternut Squash
- 1-2 spsk smør
- 1 drys salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.Vask og flæk græskaren på langs i 2 halve
- Tag kernerne ud og placer græskaren med indersiden ned mod bagepladen
- Bag i ovnen ca. 1 time ved 175 grader
- Skallen bliver hård og meget varm
- Brug en grydelap el. lignende til at hold omkring den halve græskar og brug en gaffel til at trække strimler på langs, de ligner lange tråde/spaghetti.
- Når du har taget græskar kødet af, blander du smør i og lader det smelte og drysser en smule salt på, lad det stå et minut eller 2 og server.