Er du til det veganske så kan du rolig tage disse her.
Boller med alpro yoghurt
Udstyr
- 1 skål til at samle dejen
- 1 vægt
- 1 dl mål
- 1 røreske
- 1 bageplade
- 1 bagepapir
- 1 underlag til at ælte dejen på alt efter hvilken bordplade du har
Ingredienser
- 250 gram Alpro yoghurt neutral
- 100 gram Sukker el. kokossukker
- 100 ml lunken vand
- 40 gram gær
- 600 gram hvedemel
- 4 tsk. smør
- 120 gram chokolade knapper/rosiner/ dadler el. hvad du ønsker af fyld
Sådan gør du
- Afmål alle ingredienser
- Rør gæren ud i det lunkne vand
- Tilsæt smør, rør det lidt og tilsæt så sukker og alpro
- Tilsæt chokoladeknapper/rosiner eller hvad du har valgt
- Sidst mel og ælt det godt til dejen har en blød konsistens og ikke "klistre" for meget.
- Lad dejen hvile i 1 time
- Efter hævning, fordeler du dejen i ca. 12 stykker, ( gode store boller)
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Lade dem efterhæve til ovnen er klar, læg et klæde over.
- Bag ca. 20 minutter i midten af ovnen
- Tag ud og køl af