En anderledes pasta sauce, lavet af blomkål, cashewnødder og smager af sennep.
Altid mulighed for at give en anderledes smagsoplevelse i form af karry, spidskommen, paprika osv.
Cremet pasta sauce
Billedet ser ikke ud af så meget, beklager det får jeg rettet op på. Men smagen fejler ikke noget.Og så er saucen lækker med pasta, eller naturlighakket og masser af grønt.
Udstyr
- 1 Blender
- 1 Gryde til at koge blomkål
- 1 Skærebræt
- 1 God grøntsagskniv
Ingredienser
- 1 stk Økologisk blomkål
- 2-3 fed Hvidløg
- 3 tsk Dijon sennep
- 3 spsk Gærflager købes hos Matas og Helsam
- 2,5 dl Plantedrik
- 1-1,5 dl cashewnødder
Krydderier efter smag
- salt
- Cayennepeber
- Muskatnød
Sådan gør du
- Klargør blomkål, rens og skær i mindre stykker og kog dem sammen med cashew nødderne ca. 15 minutter
- Hæld vandet fra og tag halvdelen op i blenderen
- Tilsæt ca. 1 dl plantedrik, sennep, presset hvidløg og krydderier
- Blend til den er faldet lidt sammen og tilsæt så resten af kålen og blend igen til ønsket konsistens.Husk at smage til og tilsæt det ekstra smag du kan lide.Konsistensen skal være tilpas cremet at den kan blandes med frisk kogte pasta.