En anderledes udgave af den velkendte karbonade som vi kender med ærter og gulerødder til.
Her en udgave som er med masser af fiber og protein
Kylling karbonade med stegt rødkål og quinoa salat
Kylling i flere afskygninger, varieret tilbehør og lækre farver
Udstyr
- 1 pande til at stege kylling karbonader kan også bruges til at svitse kålen
- 1 dyb tallerken til at blande paneringen
- 1 gaffel
Ingredienser
- 400 gram Kyllingefars
- ca. 1 dl rasp
- 1 spsk estragon tørret
- 1 salt og peber efter smag
- ½ spsk Røget paprika
- ½ spsk spidskommen
- 2 spsk Becel el. lign til stegning
Stegt rødkål salat
- ¼ Frisk rødkålshoved i tynde skiver
- 1 stk Rødløg stort i tynde skiver
- 1 spsk Olivenolie til stegning
- 1 salt og peber og evt. spidskommen
Quinoa salaten kan du finde opskriften på under salater.
Sådan gør du
- Form 4 karbonader
- Bland rasp med de tørre krydderurter med en gaffel i den dybe tallerken
- Dyp karbonaderne i blandingen, så det dækker hele vejen rundt
- Varm fedtstoffet på panden og lad det bruse af og læg så karbonaderne på.
- Tjek farven på skorpen, og vend når de har en passende gylden farve.Når du vender sænker du varmen til lidt lavere og lader dem stege videre.Ca. 10 min i alt, alt efter hvor tykke de er. Tjek evt. ved at skære en over. Den skal være fast og ingen synlig kødsaft.
- Mens du steget karbonader, snitter du kål og løg, steger det på en pande ved siden af.Eller du steger det som det første og sætter til side til karbonaderne er færdige, så kan du give det en kort tur på panden.
- De sidste 2 karbonader, kan du fryser eller du har nem mad til frokost eller dagen efter.Og ved at lave en anden type tilbehør har du en helt ny ret.