Den hurtige når tiden er knap til madlavning. Her en plante bøf fra Plante slagteren med lækker tilbehør.
Svampe rødbede bøf med friske farver
Svampebøf fra Planteslagteren med champignon, gulerod, rød peber, spinat, ingefær, fløde parmesanost. En hurtig og lettilgængelig ret som kan tilberedes på små 10 minutter.
Udstyr
- 1 Pande
- 1 paletkniv
- 1 Skærebræt
- 1 Grøntsagskniv
Ingredienser
- 2 stk Svampe rødbede bøffer færdiglavet fra Planteslagteren Du kan også sagtens lave dem selv. De her er 100% veganske og smager vildt godt.
- 6 stk Champignon
- ½ stk Rød peberfrugt
- 1-2 stk Gulerod
- 1-2 håndfuld Frisk spinat
- 1 fed Hvidløg
- 2-3 cm Revet ingefær
- 3 spsk Parmesan ost
- 1 dl Fløde
- 2-3 spsk Soya
- ½-1 stk Saften af en lime/citron
- ½ spsk Spidskommen
- 1-2 spsk Oliveolie til stegning/ eller smør
- 2 spsk Ristede kerner, hvis du lige har nogen klar
Sådan gør du
- Start med at svitse de rengjorte og skivede champignon af i olie, de må gerne få en gylden kant.
- Når de er klar kommer du bøffen på og steger den færdig. Champignon er stadig på panden.
- Tilsæt hvidløg og revet ingefær og spidskommen imens den steger færdig.
- Når bøffen er færdig, tager du den af og lader den hvile mens du steger grøntsagerne færdig.
- Tilsæt nu de strimlede gulerødder ( som du kan strimle med kartoffelskrælleren, så de bliver brede)Rød peber i tern, spinat, limesaft, soya og rør det lidt rundt.Drys til sidst med parmesan, husk at smage til.
- Anret på en tallerken med bøf og den farverige blanding af grøntsager og fløde sauce.